_Welkom_

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk of een fles lekkere likeur voor in het kerstpakket? Informeer dan naar onze mogelijkheden om onze kruidenlikeur of koffielikeur geheel op uw wens te maken!

Al vanaf kleine oplages van enkele stuks kunnen wij zeer concurrerend een maatwerk etiket verzorgen. Doordat wij ontwerp én drukwerk in eigen huis kunnen doen, is het ontwerp snel klaar, snel gedrukt en bent u zelfs kort voor de deadline nog mooi op tijd met een kwalitatief en fraai uitziend streekproduct.

Geen zin of niet handig genoeg in zelf ontwerpen? Geen probleem, Gerlachus maakt gratis een mooi ontwerp en pas na uw goedkeuring gaan we aan de slag. Zo maakt u uw kerstpakket ook in kleine oplages heel persoonlijk en een relatiegeschenk wordt zo uniek én helemaal niet duur.

Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden en prijzen.


Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen of een rondleiding reserveren.

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u op zaterdagen een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u van onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina! Is een gewenste dag reeds bezet? App of mail dan even om te zien of er op die dag tóch nog plek is!