Welkom

Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen.

Eerste vat na 3 jaar geopend!

Op vrijdagavond 7 september openenden we in aanwezigheid van familie, vrienden en andere whiskyliefhebbers het eerste vat 3 jaar gelagerde Wiskie! Het was spannend: hoe smaakt ‘ie? Hoeveel zit er nog in?

Nou, de kwaliteit is prima en met de kwantiteit zit het ook snor. De flessen worden gebotteld en weldra uitgeleverd. In onze webshop zijn nog enkele flessen te bestellen dus wees op tijd!

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u in de weekenden een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u al onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina!

Bent u op vakantie in het prachtige Zuid-Limburg en wenst u de brouwerij te bezoeken op een andere dag dan zaterdag? Stuur ons dan even een berichtje of bel voor informatie. Rondleidingen in de avonduren zijn ook mogelijk, houdt u wel rekening met een minimum aantal van 4 deelnemers of bij een kleiner aantal € 60,- kosten. Afspraken op korte termijn zijn ook mogelijk.