Welkom

Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen.

Pre-order nu je eigen fles Gerlachus 3 jaar oude Wiskie, eerste botteling!

In de webshop kun je nu een pre-order plaatsen voor je eigen fles Gerlachus Wiskie van 3 jaar oud. Deze whisky zit nu nog in het vat maar dat gaat op 7 september veranderen. Dan vullen we de flessen en, als je op tijd hebt besteld, kunnen we worden opgehaald of opgestuurd.

Reserveer hier!

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u in de weekenden een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u al onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina!

Bent u op vakantie in het prachtige Zuid-Limburg en wenst u de brouwerij te bezoeken op een andere dag dan zaterdag? Stuur ons dan even een berichtje of bel voor informatie. Rondleidingen in de avonduren zijn ook mogelijk, houdt u wel rekening met een minimum aantal van 4 deelnemers of bij een kleiner aantal € 60,- kosten. Afspraken op korte termijn zijn ook mogelijk.