Welkom

Op zaterdag 10 april zijn wij na een quarantaineperiode waarschijnlijk weer geopend!

Wilt u dan iets komen kopen, bestelt u dan vooraf via de webshop en betaal bij voorkeur vooraf. U kunt de artikelen dan geheel corona-vrij afhalen. Mondkapje en 1,5m afstand houden blijven verplicht.

Mochten wij onverhoopt nog niet open kunnen, dan kunt u uw bestelling wel op 10 april komen ophalen. Wij zetten deze dan buiten voor u klaar.

Vooraf bestellen is dus zeker aan te raden!


Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen of een rondleiding reserveren.

Let op: wij zijn op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur en door de week op afspraak. Stuur een Whatsapp via de knop links in beeld en maak een afspraak.

U bent welkom mits:

  • Mondkapje dragen en >1,5m afstand houden
  • Verblijf zo kort mogelijk
  • Kom alleen (binnen)
  • Betaal liefst met PIN
  • Bestel liefst vooraf in de webshop, al is dat kort tevoren zodat wij het klaar kunnen zetten

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u in de weekenden een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u al onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina!

In verband met de corona maatregelen kunt u wel een rondleiding reserveren in toekomstige maanden maar geven wij op dit moment geen rondleidingen. Zodra de horeca open gaat, starten wij ook met rondleidingen.