Welkom

Wij zijn open! Door de week op afspraak (tot uiterlijk 20 uur!) en op zaterdag van 10 tot 16 uur. Bestel via de website vooraf zodat het verblijf in de slijterij zo kort mogelijk hoeft te duren en wij het voor u klaarzetten. Tot gauw!

Vanaf 13 november zijn tot nader order alle rondleidingen geannuleerd in verband met de gesloten horeca en onderlinge afstandsregels. Zodra we weer rondleidingen mogen geven, melden we dat op deze pagina en op Facebook.
U kunt wél al reserveren maar het kan zijn dat uw reservering wordt afgewezen of later alsnog geannuleerd voor zover de situatie niet verbetert.

Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen of een rondleiding reserveren.

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u op zaterdagen een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u van onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina!