_Welkom_

Op zondag 4 september zijn we open tijdens de Garage Sale Hulsberg! Dus kom gerust wat proeven, kopen of snuffelen tussen alle rommel die iedereen aanbiedt. We zijn weer open tot 16 uur!

Op vakantie of in de buurt in Zuid-Limburg? We zijn ook door de week en ‘s avonds open op afspraak voor het kopen van al onze producten! Stuur even een whatsapp via de website of stuur een bericht en maak even een afspraak.


Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen of een rondleiding reserveren.

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u op zaterdagen een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u van onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina! Is een gewenste dag reeds bezet? App of mail dan even om te zien of er op die dag tóch nog plek is!