Welkom

Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen.

Week van het bier – 28 mei t/m 3 juni

Tijdens de week van het bier zijn er door heel Nederland tal van activiteiten waarbij je kennis kunt maken met bier en hoe het wordt gemaakt. Op zondag 3 juni is de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij geopend van 10 tot 16 uur. Op die dag kun je vrijelijk komen kijken hoe bier wordt gebrouwen, hoe whisky van bier wordt gedistilleerd en natuurlijk kun je ook komen proeven!

LET OP: De autosnelweg A79 van Heerlen naar Maastricht is afgesloten gedurende het hele weekend. Vanuit Maastricht kunt u wel gebruik maken van de snelweg.

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u in de weekenden een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u al onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina!

Bent u op vakantie in het prachtige Zuid-Limburg en wenst u de brouwerij te bezoeken op een andere dag dan zaterdag? Stuur ons dan even een berichtje of bel voor informatie. Rondleidingen in de avonduren zijn ook mogelijk, houdt u wel rekening met een minimum aantal van 4 deelnemers of bij een kleiner aantal € 60,- kosten. Afspraken op korte termijn zijn ook mogelijk.