Welkom

Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen of een rondleiding reserveren.

De brouwerij is regulier geopend op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur. Wij zijn van 10 t/m 14 augustus op vakantie dus bestellingen worden na die periode verwerkt. Toch nog iets nodig? Op vrijdag 7 augustus gaan de laatste pakketten mee met PostNL.

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u in de weekenden een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u al onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina!

Bent u op vakantie in het prachtige Zuid-Limburg en wenst u de brouwerij te bezoeken op een andere dag dan zaterdag? Stuur ons dan even een berichtje of bel voor informatie. Rondleidingen in de avonduren zijn ook mogelijk, houdt u wel rekening met een minimum aantal van 4 deelnemers à € 17,50 of bij een kleiner aantal € 70,- als minimum kosten. Afspraken op korte termijn zijn ook mogelijk. Bel 045-7100520 en spreek de voicemail in!