Welkom

Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen.

Vat 3 wordt op 18 december 2019 geopend! Je kunt vanaf 1 november een fles reserveren in onze webshop en als je op tijd hebt gereserveerd, krijg je die dag een mail met instructies voor het afhalen. Er zijn slechts ca. 150 flessen!

Het afhalen van de flessen is mogelijk op 19 en 20 december ‘s avonds en 21 tot en met 24 december van 10 tot 16 uur overdag of op andere tijden op afspraak. De flessen die moeten worden verstuurd, worden op 19 of 20 december aan PostNL aangeboden.

Nét op tijd dus om de fles (voorzichtig!) onder de boom te leggen.

Op vakantie in de buurt en dringend op zoek naar een fles Wiskie, Zjin of wat bier? Wij zijn geopend op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur. Buiten die tijden alleen op afspraak. Klink links op onze Whatsapp knop en chat direct met de brouwer!

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u in de weekenden een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u al onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina!

Bent u op vakantie in het prachtige Zuid-Limburg en wenst u de brouwerij te bezoeken op een andere dag dan zaterdag? Stuur ons dan even een berichtje of bel voor informatie. Rondleidingen in de avonduren zijn ook mogelijk, houdt u wel rekening met een minimum aantal van 4 deelnemers à € 17,50 of bij een kleiner aantal € 70,- als minimum kosten. Afspraken op korte termijn zijn ook mogelijk. Bel 045-7100520 en spreek de voicemail in!