Welkom

Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen of een rondleiding reserveren.

Eerste en Tweede Pinksterdag zijn wij geopend! Op zondag en maandag zijn wij open van 10:00 tot 15:00 uur dus kom gezellig een kijkje nemen en wat lekkers meenemen voor thuis!

De brouwerij is regulier geopend op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur.

We hebben weer 3 jaar oude Wiskie!

Wiskie trekt zich niks aan van een pandemie die over de wereld trekt en op 18 maart werd Vat-4 dan ook 3 jaar oud. We hebben dit bescheiden gevierd en zijn het weekend erna gestart met bottelen. De eerste gereserveerde flessen zijn al opgehaald en verstuurd en we hebben nog voldoende voorraad voor de vrije verkoop. Kijk dus snel in onze webshop!

Let even op: wij zijn op zaterdag geopend van 10 tot 16 uur en door de week op afspraak. Wij bezorgen ook thuis via PostNL, dat is misschien wel de veiligste optie. Blijf in uw kot!

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u in de weekenden een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u al onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina!

Bent u op vakantie in het prachtige Zuid-Limburg en wenst u de brouwerij te bezoeken op een andere dag dan zaterdag? Stuur ons dan even een berichtje of bel voor informatie. Rondleidingen in de avonduren zijn ook mogelijk, houdt u wel rekening met een minimum aantal van 4 deelnemers à € 17,50 of bij een kleiner aantal € 70,- als minimum kosten. Afspraken op korte termijn zijn ook mogelijk. Bel 045-7100520 en spreek de voicemail in!