Welkom

Van harte welkom bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij! Op onze website vindt u alle informatie omtrent de brouwerij, de brouwer en de producten die er worden gemaakt en kunt u in de webshop uw bestelling plaatsen of een rondleiding reserveren.

Op vakantie in de buurt en dringend op zoek naar een fles Wiskie, Zjin of wat bier? Wij zijn geopend op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur. Buiten die tijden alleen op afspraak. Klink links op onze Whatsapp knop en chat direct met de brouwer!

Rondleiding reserveren?

Op zoek naar een leuke rondleiding?

Bij de Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij kunt u in de weekenden een volledig verzorgde rondleiding krijgen met uitleg over het brouw- en stookproces, kunt u ruiken, voelen en proeven hoe al dit heerlijks wordt gemaakt en proeft u al onze producten. Zo’n complete ervaring krijgt u elders niet! Dus reserveer snel op onze reserveringspagina!

Bent u op vakantie in het prachtige Zuid-Limburg en wenst u de brouwerij te bezoeken op een andere dag dan zaterdag? Stuur ons dan even een berichtje of bel voor informatie. Rondleidingen in de avonduren zijn ook mogelijk, houdt u wel rekening met een minimum aantal van 4 deelnemers à € 17,50 of bij een kleiner aantal € 70,- als minimum kosten. Afspraken op korte termijn zijn ook mogelijk. Bel 045-7100520 en spreek de voicemail in!