Horecavakbeurs BBB in het Maastrichtse MECC is als vanouds een lanceerplatform voor nieuwe producten. Gistermiddag werd Maestricht Royal er ten doop gehouden, een nieuwe likeur die is gemaakt van lokale producten. Het is een initiatief van het samenwerkingsverband Maastricht Culinair, dat het imago van de stad en de streek als gastronomisch pareltje oppoetst. Maestricht Royal verenigt de smaken van Mestreechs Aajt en Limburgse appelstroop, en is een samenspel van Gulpener Bierbrouwerij, stroopstokerij Puur Vandewall en Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij. De bedenkers van de likeur prijzen deze aan als cocktail en als ‘begeleider bij een kaasplankje’.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Comments are closed