Private label likeuren

Een speciaal cadeau nodig voor relaties of als kerstgeschenk? Of heeft uw winkel een eigen likeur nodig om het assortiment compleet te maken?
Gerlachus verzorgt voor diverse klanten een breed assortiment aan likeuren met maatwerk etiketten. Doordat het ontwerpen én drukken hiervan in eigen huis gebeurt, is een maatwerk etiket ook mogelijk bij kleine oplages en doorgaans zónder meerprijs!

Speciaal voor de retail maken we ook likeuren met 14,9% alcohol, geschikt voor vrije verkoop. Voor B2B zijn er zelfs nog meer mogelijkeden.

Vanaf 25 stuks kunt u al een likeur met eigen etiket bestellen! Het ontwerp en het drukken gebeurt in eigen beheer, evenals de productie en afwerking. Hierdoor blijven de kosten laag en het servicelevel hoog!

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij (ZLSM) heeft Gerlachus een nieuwe likeur uitgebracht, gebaseerd op de Beumerwalder Kruidenlikeur: een zachte likeur met de smaak van vroeger, die uitstekend past bij het Miljoenenlijntje. Door het alcoholpercentage van 14,9% kan deze likeur zondermeer worden verkocht in de museumwinkel.

Kruidenlikeur, koffielikeur, theelikeur, appelstrooplikeur, bierlikeur: allemaal mogelijke smaken die met een persoonlijke touch nét even anders zijn.

Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, uw bruiloft of elke andere gelegenheid die iets aparts nodig heeft. Als u ook uw logo en/of wensen mee stuurt, dan maken wij gratis voor u een digitaal voorbeeld etiket binnen no-time!