Webshop

NIEUW: Boek nu zelf uw afhaalmoment bij de brouwerij!

Tijdens een rondleiding, vergezeld van een kop koffie, een biertje of Wiskie krijgt u een kijkje in het proces van bier brouwen en distilleren. Deze rondleiding duurt ongeveer een uur en is toegankelijk voor minimaal 4 en maximaal 10 personen tegelijk. Na afloop neemt u natuurlijk direct de door u bestelde artikelen mee.

Voor dit uitgebreide bezoek betaalt u € 17,50 per persoon, inclusief consumptie(s). U kunt na de bevestiging samen met de brouwerij een tijdstip uitkiezen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Boek uw afhaalmoment direct nadat u uw bestelling heeft geplaatst. U hoeft uw bestelling en de kosten van de rondleiding niet vooraf te betalen, dit kan ook tijdens de rondleiding. Bij ons kunt u ook met PIN betalen.

U kunt uw bestelling natuurlijk ook afhalen zonder uitgebreide rondleiding. We zijn doorgaans op zaterdag van 10 tot 16 uur geopend maar bel voor de zekerheid vooraf: 045-7100520.

Uw bestelling laten bezorgen kan ook. Wij verzenden uw bestelling via een koerier; hou er altijd rekening mee dat om uw legitimatie gevraagd kan worden om uw leeftijd te controleren.

Veel winkelplezier!

Naar de artikelen ->