Rondleiding

roerenBenieuwd naar hoe bier en whisky worden gemaakt? Hoe je van graankorrels een fles levenswater maakt? Op zoek naar een leuke middag met vrienden met een unieke en persoonlijke ervaring of een vrijgezellenfeest? Boek dan hier je moment!

De Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij biedt de mogelijkheid om een rondleiding te boeken waarbij je niet alleen stilstaande machines te zien krijgt maar een brouwerij en distilleerderij in vol bedrijf!

Tijdens de rondleiding, onder het genot van een kop koffie, een biertje of Wiskie, krijgt u een kijkje in het proces van bier brouwen en distilleren en mag u oneindig veel vragen stellen. Deze rondleidingen worden alleen gegeven op het moment dat er ook echt productie is, zodat u ook echt kunt ruiken en ervaren hoe Wiskie en bier gemaakt worden. Uw zondagse kleren aantrekken is dan ook niet aan te bevelen want het kan zijn dat u de handen uit de mouwen moet steken! Deze rondleiding duurt ongeveer een uur en is toegankelijk voor 4-10 personen tegelijk maar ook grotere groepen zijn welkom (aangepast en uitgebreider programma); het minimum is 4 personen in verband met de voorbereidingen.

Voor dit zeer uitgebreide bezoek betaalt u € 15,- per persoon, inclusief consumpties. U kunt na de bevestiging samen met de brouwerij een tijdstip uitkiezen tussen 10.00 en 16.00 uur (einde), met uitzondering van de middagpauze die duurt van 12:00 tot 13:30 uur. Het tijdstip waarop u het best kunt komen hangt af van het brouwschema en wat er die dag wordt geproduceerd. U kunt bij het reserveren uw voorkeur voor een dagdeel aangeven, wij streven ernaar om de rondleiding ook op dit dagdeel te laten plaatsvinden.

Staat uw gewenste datum er niet tussen, wilt u met meer dan 10 personen komen of heeft u speciale wensen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier en dan bedenken we samen een passende oplossing want er is heel veel mogelijk.

U dient het verschuldigde bedrag contant te betalen op de dag van de rondleiding. Wilt u de rondleiding aan iemand cadeau doen, ongeacht de datum van reservering? Bestel dan in de webshop een rondleiding voor het juiste aantal personen (minimaal 4) en na betaling ontvangt u van ons een e-mail waarmee de begunstigde of u zelf een reservering kunt maken en krijgt u per post de cadeaubon thuisgestuurd. Indien u voor, tijdens of na de rondleiding ook artikelen uit ons assortiment bestelt, kunt u deze zowel met PIN als contant afrekenen.

Indien u vooraf of na de rondleiding een hapje wilt eten, bevelen wij van harte Hof van Hulsberg aan met een uitstekende lunch- en dinerkaart met een vriendelijke prijs en op loopafstand!

Let op: tijdens de rondleiding serveren wij desgewenst ook bier en sterke drank en daarbij doen we niet te zuinig. Wij controleren daarom altijd de leeftijd van onze gasten en of zij niet onder invloed gaan deelnemen aan het verkeer. Zorg dus voor een BOB! Tevens zijn altijd onze huisregels en Algemene Voorwaarden van toepassing, waarmee u zich bij een reservering akkoord verklaart. Voor de BOB hebben wij ook altijd iets lekkers te drinken, uiteraard alcoholvrij!

Opmerking: wij plannen de beschikbaarheid van rondleidingen enkel 2 maanden vooruit. Indien u verder vooruit wilt plannen, stuur dan even een bericht en dan kunnen wij de afspraak direct inplannen.

Er is geen tijd beschikbaar
<2018> Juli
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Jun 25
Jun 26
Jun 27
Jun 28
Jun 29
Jun 30
Beschikbaar
15€
1
2
3
4
5
6
7
Niet beschikbaar
8
9
10
11
12
13
14
Beschikbaar
15€
15
16
17
18
19
20
21
Beschikbaar
15€
22
23
24
25
26
27
28
Beschikbaar
15€
29
30
31
Aug 1
Aug 2
Aug 3
Aug 4
Beschikbaar
15€
Aug 5
-Beschikbaar
-Geboekt
-Niet beschikbaar

Reservering

Selecteer de gewenste dag

Uw gegevens

*