Rondleiding voor 1 persoon (va. 4 personen)

17,50

Beschrijving

Help een uurtje mee in de brouwerij en proef, ruik en ervaar hoe bier en Wiskie worden gemaakt.

Onder het genot van een kop koffie, bier, Wiskie of likeur krijgt u uitleg over het brouwproces en kunt u – als u dat wilt – zelf de handen uit de mouwen steken.

Tijdens deze rondleiding die ruim een uur duurt krijgt u alle gewenste uitleg en kunt u natuurlijk vragen stellen over hoe en wat. Samen met familie of vrienden maakt u er een gezellige ochtend of middag van! Groepen zijn minimaal 4 personen tot een maximum van 10 of zelfs 20. Bij meer dan 10 personen dient u wel even contact met ons op te nemen voor het maken van een speciale reservering.

Rondleiding cadeau doen of vooraf betalen? Bestel dan nu via de webshop en ontvang een e-mail met de instructies om een reservering voor het bestelde aantal te maken; voor uzelf of om aan een bier- of Wiskieliefhebber cadeau te doen! Het maken van de reservering hoeft niet direct te gebeuren maar kan ook op een later tijdstip.

Bestelt u voor minder dan 4 personen een rondleiding? Zorg er dan voor dat bij het maken van de reservering voor minimaal 4 personen wordt gereserveerd.

Meer informatie en reserveren op onze reserveringspagina.

Indien u verder geen producten bestelt, hoeft u geen verzendmethode te selecteren bij het afrekenen.