Wiskie 3 jaar oud – voorinschrijving

50,00

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Op 18 december 2019 maken we het 3e vat met 3 jaar oude Wiskie open! Dit is het eerste vat dat werd gevuld vanuit de grote stookketel van de vernieuwde brouwerij…

De derde batch van ca. 150 flessen wordt verkocht via onze webshop én via onze officiële slijters. Bestel nu en als je op tijd bent, ben je straks in het bezit van 1 van de eerste flessen! Via de webshop worden ca. 75 flessen verkocht, maximaal 1 per persoon.

Let op:

  • Bestel maximaal één fles per klant
  • Kies bij het afrekenen voor “verzenden” of “ophalen”, al naar gelang je wenst
  • Voltooi de bestelling maar betaal nog niet ! De betaling gebeurt pas in december.
  • In de week van 18 december worden de flessen gebotteld en worden de reserveringen op volgorde van binnenkomst verwerkt, tot de flessen op zijn. Reserveringen die dan niet aan bod komen, worden dan geannuleerd
  • Je ontvangt een mail met betalingsgegevens en/of een afhaalbericht als je tot de gelukkigen behoort. In deze mail staan ook instructies voor het afhalen of laten versturen. Mocht je onverhoopt achter het net vissen, dan blijf je op de reservelijst voor als iemand mocht annuleren.
  • Afhalen kan op 19 en 20 december ‘s avonds en 21 – 24 december overdag van 10 – 16 uur. Pakketten worden verstuurd op 19 en 20 december. Je hebt dus alle mogelijkheden om op tijd voor de kerst de fles (voorzichtig!) onder de boom te leggen!

Het is alleen mogelijk om per reservering via de webshop een fles te reserveren. Mails, whatsapp, telefoontjes, smeekbedes, brieven en liefdesverklaringen zijn lief maar geven geen mogelijkheid tot een fles 3 jaar gelagerde Wiskie. Dus: via de webshop reserveren.

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg