Wiskie 3 jaar oud – pre-order

50,00

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Op 7 september 2018 is de Wiskie van Gerlachus eindelijk whisky!

De eerste batch van ca. 150 flessen wordt verkocht via onze webshop én via onze officiële slijters. Bestel nu en als je op tijd bent, ben je straks in het bezit van 1 van de eerste flessen! Via de webshop worden ca. 50 flessen verkocht, maximaal 1 per persoon.

Hoe?

  • Bestel dit artikel via de webshop (maximaal 1 per klant)
  • Kies bij het afrekenen voor “afhalen” of “bezorgen”, al naar gelang je straks je fles zelf wilt ophalen of wilt laten versturen
  • Kies de betaalwijze “vooruitbetaling” en niet voor contante betaling bij afhalen i.v.m. snelheid tijdens de “whisky afhaaldagen”
  • Rond de bestelling af
  • Betaal de bestelling NOG NIET !
  • Ontvang een e-mail met bestelbevestiging, voorlopig ben je daarmee klaar met reserveren

In de week na 7 september worden de flessen gevuld en zal blijken hoeveel flessen exact gevuld kunnen worden. De mensen die vooraf hebben besteld/gereserveerd ontvangen een e-mail met daarin instructies voor het afhalen/versturen en voor de betaling óf een e-mail dat de flessen op zijn en de bestelling wordt geannuleerd.

Indien je een mail krijgt dat je fles kan worden afgehaald of verstuurd, dient het verschuldigde bedrag volledig en vooraf overgemaakt te worden o.v.v. het bestelnummer. Er kan bij het afhalen niet contant of met PIN worden betaald. In de mail staat voor de afhalers vermeld wanneer de “whisky afhaaldagen” zijn, dit zullen meerdere dagen zijn, verdeeld over meerdere weken, ook door de week ‘s avonds en in het weekend. Indien je kiest voor verzending, wordt je fles kort na ontvangst van de betaling verstuurd.

De flessen worden toebedeeld op volgorde van binnenkomst van bestellingen en op = op. We nemen alleen bestellingen via de webshop in behandeling en in de tussentijd wordt niet gecommuniceerd over de stand van zaken. In geval van meerdere bestellingen door dezelfde persoon worden al deze bestellingen geannuleerd.

In februari 2019 wordt het volgende vat geopend, interessant om te weten voor wie onverhoopt achter het net vist.