Rondleiding

Momenteel is de brouwerij weer te bezoeken voor groepen. Wij hanteren uiteraard de regels t.a.v. Covid-19 en vragen groepen >6 personen vooraf even contact op te nemen.

Benieuwd naar hoe bier en whisky worden gemaakt? Hoe je van graankorrels een fles levenswater maakt? Op zoek naar een leuke middag met vrienden met een unieke en persoonlijke ervaring of een vrijgezellenfeest? Boek dan hier je moment!

De Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij biedt de mogelijkheid om een rondleiding te boeken waarbij je niet alleen stilstaande machines te zien krijgt maar een brouwerij en distilleerderij in vol bedrijf!

Tijdens de rondleiding, onder het genot van een kop koffie, een biertje of Wiskie, krijgt u een kijkje in het proces van bier brouwen en distilleren en mag u oneindig veel vragen stellen. Deze rondleidingen worden alleen gegeven op het moment dat er ook echt productie is, zodat u ook echt kunt ruiken en ervaren hoe Wiskie en bier gemaakt worden. Uw zondagse kleren aantrekken is dan ook niet aan te bevelen want het kan zijn dat u de handen uit de mouwen moet steken! Deze rondleiding duurt ongeveer een uur en is toegankelijk voor 4-10 personen tegelijk maar ook grotere groepen zijn welkom (aangepast en uitgebreider programma); het minimum is 4 personen in verband met de voorbereidingen en groepen worden eventueel gecombineerd tot een maximum van 10 personen.

Voor dit zeer uitgebreide bezoek betaalt u € 17,50 per persoon, inclusief consumpties. U kunt na de bevestiging samen met de brouwerij een tijdstip uitkiezen tussen 10.00 en 16.00 uur (einde), met uitzondering van de middagpauze die duurt van 12:00 tot 13:00 uur. Het tijdstip waarop u het best kunt komen hangt af van het brouwschema en wat er die dag wordt geproduceerd. U kunt bij het reserveren uw voorkeur voor een dagdeel aangeven, wij streven ernaar om de rondleiding ook op dit dagdeel te laten plaatsvinden.

Staat uw gewenste datum er niet tussen, wilt u met meer dan 10 personen komen of heeft u speciale wensen of wilt u met minder dan 4 personen komen en aanschuiven bij een andere groep? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier en dan bedenken we samen een passende oplossing want er is heel veel mogelijk.

U dient het verschuldigde bedrag contant te betalen op de dag van de rondleiding. Wilt u de rondleiding aan iemand cadeau doen, ongeacht de datum van reservering? Bestel dan in de webshop een rondleiding voor het juiste aantal personen (minimaal 4) en na betaling ontvangt u van ons een e-mail waarmee de begunstigde of u zelf een reservering kunt maken en krijgt u per post de cadeaubon thuisgestuurd. Indien u voor, tijdens of na de rondleiding ook artikelen uit ons assortiment bestelt, kunt u deze zowel met PIN als contant afrekenen.

Indien u vooraf of na de rondleiding een hapje wilt eten, bevelen wij van harte Hof van Hulsberg aan met een uitstekende lunch- en dinerkaart met een vriendelijke prijs en op loopafstand!

Heb je vervoer nodig voor een grote groep? Overweeg dan eens de gezellige huifkar, goed voor +20 personen die je door het hele Heuvelland kan brengen. Ideaal voor vrijgezellenfeestjes waar geen BOB voorhanden is. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of kijk op de website van de verhuurder!

Let op: tijdens de rondleiding serveren wij desgewenst ook bier en sterke drank en daarbij doen we niet te zuinig. Wij controleren daarom altijd de leeftijd van onze gasten en of zij niet onder invloed gaan deelnemen aan het verkeer. Zorg dus voor een BOB! Tevens zijn altijd onze huisregels en Algemene Voorwaarden van toepassing, waarmee u zich bij een reservering akkoord verklaart. Voor de BOB hebben wij ook altijd iets lekkers te drinken, uiteraard alcoholvrij!

Opmerking: indien het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is, kunt u mailen of u kunt aansluiten bij een andere groep op dat tijdstip. Doorgaans is daar wel een mouw aan te passen, dus schroom niet!

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
04
- Volgeboekt
04
- Reservering in behandeling