Rondleiding

Heb je een cadeaubon voor een rondleiding die niet of nog maar kort geldig is? In verband met de sluitingen dankzij corona blijven cadeaubonnen uit 2020 en 2021 geldig tot en met juni 2023!

Benieuwd naar hoe bier en whisky worden gemaakt? Hoe je van graankorrels een fles levenswater maakt? Op zoek naar een leuke middag met vrienden met een unieke en persoonlijke ervaring of een vrijgezellenfeest? Boek dan hier je moment!

De Gerlachus Bierbrouwerij en Whiskystokerij biedt de mogelijkheid om een rondleiding te boeken waarbij je niet alleen stilstaande machines te zien krijgt maar een brouwerij en distilleerderij in vol bedrijf!

Tijdens de rondleiding, onder het genot van een kop koffie, een biertje of Wiskie, krijgt u een kijkje in het proces van bier brouwen en distilleren en mag u oneindig veel vragen stellen. Deze rondleidingen worden alleen gegeven op het moment dat er ook echt productie is, zodat u ook echt kunt ruiken en ervaren hoe Wiskie en bier gemaakt worden. Uw zondagse kleren aantrekken is dan ook niet aan te bevelen want het kan zijn dat u de handen uit de mouwen moet steken! Deze rondleiding duurt ongeveer een uur en is toegankelijk voor 4-8 personen tegelijk maar ook grotere groepen zijn welkom (enkel na overleg!); het minimum is 4 personen in verband met de voorbereidingen en groepen worden eventueel gecombineerd tot een maximum van 8 personen. Deelname voor kleine kinderen is gezien de materie niet aan te bevelen maar mag wel; zij betalen het gangbare tarief.

Voor dit zeer uitgebreide bezoek betaalt u € 20,- per persoon, inclusief consumpties. U kunt in de kalender een dag kiezen. Het is gezien de brouwplanning niet mogelijk om van het tijdslot af te wijken.

Staat uw gewenste datum er niet tussen, wilt u met meer dan 8 personen komen of heeft u speciale wensen of wilt u met minder dan 4 personen komen en aanschuiven bij een andere groep? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier of via de WhatsApp knop en dan bedenken we samen een passende oplossing want er is heel veel mogelijk.

U dient het verschuldigde bedrag contant te betalen op de dag van de rondleiding. Wilt u de rondleiding aan iemand cadeau doen, ongeacht de datum van reservering? Bestel dan via de webshop een cadeaubon in de vorm van een Wiskie-fles. Indien u voor, tijdens of na de rondleiding ook artikelen uit ons assortiment bestelt, kunt u deze zowel met PIN als contant afrekenen.

Indien u vooraf of na de rondleiding een hapje wilt eten, bevelen wij van harte Hof van Hulsberg aan met een uitstekende lunch- en dinerkaart met een vriendelijke prijs en op loopafstand!

Heb je vervoer nodig voor een grote groep? Overweeg dan eens de gezellige huifkar, goed voor +20 personen die je door het hele Heuvelland kan brengen. Ideaal voor vrijgezellenfeestjes waar geen BOB voorhanden is. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of kijk op de website van de verhuurder!

Let op: tijdens de rondleiding serveren wij desgewenst ook bier en sterke drank. Wij controleren daarom altijd de leeftijd van onze gasten en of zij niet onder invloed gaan deelnemen aan het verkeer. Zorg dus voor een BOB! Tevens zijn altijd onze huisregels en Algemene Voorwaarden van toepassing, waarmee u zich bij een reservering akkoord verklaart. Voor de BOB hebben wij ook altijd iets lekkers te drinken, uiteraard alcoholvrij! Tijdens de rondleiding is er geen mogelijkheid voor niet-deelnemers om plaats te nemen in een wachtruimte. Uw reservering is tot 24 uur voor aanvang te wijzigen of te annuleren; bij niet (tijdig) afmelden factureren wij het oorspronkelijk aantal deelnemers (art.4.7 Alg.Vw.).

Is de door u gewenste dag volgeboekt? Informeer per mail of whatsapp of we tóch nog plek hebben bij een andere reservering!

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
28
-
Volgeboekt (informeer per mail of u er nog bij past!)
28
-
Reservering in behandeling